Nešvar mamičkovských fotiek


Rozmohl se nám tady na sociálnych sítěch takový nešvar. Ženy po porodě velice často sdílí spoustu fotek. Zejména pak jeden druh fotek...

Zošuverená rúčka s nemocničnou páskou obopína prst. "Ahoj, volám sa Sofinka, prišla som na svet dnes ráno s mierami 2,5 kg a 48 cm a pre moju maminku a tatinka už teraz znamenám celý svet." Wau, majú dieťa? Lajk a otváraš pri tej príležitosti archívne víno.

Lietajúce balóniky, macík a nápis Welcome home. "Konečne doma z pôrodnice." Jeden sústrastný lajk, jeden glg vína a nateraz by hádam Sofinky už aj stačilo.

Makro drobnej končatiny. "Balíček radosti". O pár rokov nájdeš v bunde Sofinky ďalší. S gandžou, v lepšom prípade. Hahá. Druhý glg.

"Prvá kočíkovačka". Ach, jo. Aj bez Sofinky si bola takáto nudná? Na ex celý pohár.

"Kúpkame sa." Kde sa tu, boáča, nahlasuje spam? Piješ rovno z fľaše.

"Kojíme sa." Dorazíš sedemdecku a diabolsky sa pritom rehoceš, až všetko oprskáš, keď si tú scénu nazaj predstavuješ.

"Už takto kakáme do nočníčka." A zazvonil zvonec a Sofinkiným 💩 💩 je koniec. Blokuješ.

Lucascove prvé Vianoce. S Leuškou prvý raz pri mori. Sárkin prvý bicykel. Ninkin prvý deň v škôlke. Viktorka má rok. Matúškov prvý zúbok. Zívaš.

Rušíš aj všetkých ďalších Noelkov, Sanelkov, Manolkov, Belky a Elky a protestne postneš fotku svojho záväzkami nespútaného vegánskeho ja, ktoré na území dažďového pralesa Konžskej demokratickej republiky akurát zachraňuje gorily východné pred vyhynutím.

Až kým sa ti jedného dňa neprihodí taká zvláštna vec. Vytlačíš zo seba svoj klon. Nechápavo budeš pozorovať, aké je to ňuňu pekné. Čo pekné! Krajšie ako ktorákoľvek z konžských goríl! Takúto nádheru snáď ľudské oko ešte nevidelo! Bože môj, to snáď ani pravda nie je, že si sama vypestovala takýto nádherný kus! A meno! To meno! Také výstižné! Toto fakt musím! Toto si ľudia pozrite, to stojí za to! "Ahojte, volám sa Sofinka a narodila som sa s mierami 2,5 kg a 48 cm a pre maminku a tatinka znamenám už teraz celý svet."

Jéj, aké sú tu všetky tie decká roztomilé! Prečo som ich to vlastne blokla??? A toto sem musím dať aj ja! Toto, keď ľudia uvidia, od dojatia rovno odpadnú! #Doma z pôrodnice. #Prvý raz na prechádzke. #Kojíme sa.🙈😅

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Syndróm hniezdenia pokračuje

Relativita času počas materskej

Cyrilometodejské tradície