Nevera po matersky




Keď sme už také rozčítané, nastal čas otvoriť aj jednu z tabu materských tém. Podvádzanie.

Si už pár mesiacov matka na plný úväzok. A celý deň nerobíš nič iné len dojedáš mix mrkvy, zemiaku, póru, ktorý sa raz tvári ako polievka, raz ako omáčka, inokedy ako pyré, či brečka do placiek. Cítiš, že potrebuješ zmenu.

Jedného dňa však musí dôjsť k osudovému stretnutiu. Poznáš ho ešte z detstva. Takmer vôbec sa nezmenil. Jeho vôňa ti ihneď oživí všetky tie príjemné spomienky. Jemný dotyk pri znovuzvítaní a jeho vyžarujúce teplo ti razom rozšteklí zmysly. Od tej chvíle strácaš kontrolu a chceš zažiť ten pocit znovu a znovu. Neustále ťa zlomí chuť na to.

Toto je príbeh nejednej z nás. Ženy, hlavu hore! Ponúkam vám pár tipov, ako si cez to prejsť a nezblázniť sa.

1. Drhni, čisti, umývaj! Škvrny už usvedčili nejednu nevernicu. Vždy si skontroluj fľaky na oblečení a prípadný corpus delicti ihneď vyper. Miesto činu uprac. Pred príchodom muža z roboty si nezabudni umyť zuby.

2. Bločky! Neexistuje nič také ako kámoška účtenka. Tá ťa pri prvej príležitosti kopne do zadku a navzdory všetkým tým GDPR prezradí o tebe všetko: čo, kedy, kde. Preto: blokuj zvlášť a nezabúdaj, je doba kešu. Nie orieškov, panenka skákavááá!

3. Pozor na vzhľad! Najjednoduchšie ťa môže prezradiť aj zmena fyzického výzoru. Usvedčujúca môže byť aj tvoja náhla iniciatíva cvičiť, zmeny v stravovaní. Takže: nenápadko!

4. Zatĺkaj, zatĺkaj, zatĺkaj! Podvádzanie nie je vôbec chvályhodným činom, ale už keď si v tom až po uši, rob to tak, aby si čo najmenej ublížila svojmu okoliu. Maj preto vopred pripravené nepriestrelné alibi.

5. Zákutia a skrýše! Nájdi tiché miestečko, kde sa budeš nerušene oddávať vášni. Vyhraď si tajnú zásuvku, kde budeš skrývať všetky dôkazy.

Neskôr sa stane, že okradneš už aj vlastné dieťa o to najcennejšie. A to len pre ten pocit naplnenia a sladkej rozkoše. Ale keď ten pokrm je taký božský! Michelinovskú hviezdu tomu, kto vymyslel detské kašičky!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Syndróm hniezdenia pokračuje

Relativita času počas materskej

Cyrilometodejské tradície